Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / ПУБЕРТЕТ / Депресия
Автор Съобщение
Ванеса
# Дата: 21 яну 2018 00:53
Отговор 


Не знам какво точно е това, което изпитвам около няколко дена...мисля си, че целия живот е пълна загуба на време. Всички умираме. Родителите ми не ме разбират, по-големият ми брат вместо да ме подкрепя ме оставя да се справя сама във всичко. Добра ученичка съм поне според мен се справям добре в училище. Никой не може да си представи какво таи в мен през цялото време...само мисли за самоубийство и как да си проваля живота. На пук на себе си за това, че съм се родила искам да си проваля целия живот. Не знам какво е щастието...на 17 съм и чета какви ли не неща за лошия път и искам точно него да направя. Не ме интересува за достойнството си. Не ми е до парите, но бил желала да съм проститутка само и само да си съсипя живота...какво друго да правя...с кого можа да се консултирам...никой не ме разбира...

admin
Администратор
# Дата: 22 яну 2018 09:48
Отговор 


Здравей Ванеса, по принцип на даден етап от живота си всеки човек изпада в подобни състояния с които трябва да се справи сам или с помощта на друг човек. За всички тези свои мисли първото условие е да не се притесняваш да разговаряш, да ги споделяш и най-вече да се опитваш да мислиш позитивно. За помощ може да се обърнеш към психолог, ако имате такъв в училище е най-добре, защото тази услуга извън него е платена. Ако нямате такъв в училища може да ти помогнат в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, ако си от гр.Шумен, там също има психолози които работят с деца и семейства и не се заплаща. Важното е да осъзнаеш, че можеш да се справиш с проблема, да си повярваш, да се отърсиш и да видиш, че всъщност животът е хубав, а ти трябва само да си намериш мястото в него. Успех!

NqmaZnachenie
Участник
# Дата: 25 яну 2022 16:33
Отговор 


Здравейте!
Чувствам се недооценена относно връзката си. Много ще съм благодарна ако някой ми помогне.

admin
Администратор
# Дата: 31 яну 2022 10:08 - Променено от: admin
Отговор 


Здпавей NqmaZnachenie, взаимоотношенията с партьора ни в живота са сложно нещо. В зависимост как върви връзката ни можем да се чувстваме спокойни и щастливи или точно обратното- изнервени, недооценени, объркани. Всеки човек преминава през различни преживявания по време на връзките си. Сподели с партьора си как се чувстваш, потърси неговата гледна точка. Връзката се гради и развива от двама. Понякога има фактори, определящи поведението ни, които не зависят от нас / здраве, семейство, работа, и др./. Проблемите не могат да се изгладят за една нощ, нужно е време и желание и от двете страни, за да се изградят здрави взаимоотношения. Всичко, което си заслужава има нужда от развитие. Успех!

Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

online community script miniBB™ © 2001-2024