Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / КОНТРАЦЕПЦИЯ / оффффффф аманн !!!
Автор Съобщение
mery
# Дата: 2 яну 2012 23:58
Отговор 


Здравейте значи преди месец някъде пих ескапел дойде ми след това правих тестове и всички бяха отрицателни след това си ми дойде нормално на датата която очаквах менструацията си всичко окей нормално течение цвят и т.н сега преди 8-9 дена някъде ми свърши и попринцип сега трябва да съм в овулация имам болки ниско доло,болки в гърдите и кръста и таза о.О ии доста обилен бял секрет . Четох в доста форуми че много жени са така в овулация ... попринцип при овулация ми се гади но този път не , въобще не ми се гади .. пишкам често но то си е от край време .. НЯМА СЪМ РИСКОВИ АКТОВЕ .. според вас тези симптоми за овулация ли са или да си блъскм главата и да се чудя как съм забременяла ??

mery
# Дата: 3 яну 2012 00:00
Отговор 


а и още нещо каточили имам някакво желания за секс ( малко ме е срам да го кажа ама това също е симптом за овулация ии .. ) а попринцип като си бременна не ти е до секс .. до колкото знам де ..

mery
# Дата: 8 яну 2012 22:54
Отговор 


Здравейте , болките в гърдите след овулация нормални ли са ??

admin
Администратор
# Дата: 9 яну 2012 09:37
Отговор 


Здравей mery, не се притеснявай всичките ти симптоми са свързани с това, че най-вероятно си в овулация, която е няколко дни и след това би трябвало нещата да се нормализират.

mery
# Дата: 12 яну 2012 18:16
Отговор 


Здравейте наскоро пих ескапел , дойде ми от хапчето на 28-29 Ноември някъде и ми свърши сед 3 дена,на 3-4 Декември вече ми беше свършило,след това си ми дойде пак когато трябваше на 19 Декември мисълта ми е кога трябва да си чакам цикъла отново на 19ти или ??? от 1ви Декември много ме боли ниско доло и гърдите и ми е засилено бялото течение,да вярно и в овулация съм била някъде на 3-4 но вече сме 12ти а болките са си същите,малко по-добре,но все пак ме боли !! А съм нямала рискови актове ... дали сега ме боли защото на 19ти трябва да ми идва и нормално ли е толкова време преди цикъл да имам симптоми илиииии има бебе за което незнам как е станало !

admin
Администратор
# Дата: 13 яну 2012 09:32
Отговор 


Здравей mery, не се притеснявай най-вероятно следващият ти цикъл ще е около 19 януари или с малко закъснение. По принцип овулацията е 14 дни преди следващият цикъл, но при някои момичета може да е и по друго време т.е. да е непосредствено преди или след цикъла. Относно причината за по-обилното течение може да е и от настинка или друго. Ако не спре и след приключване на следващото кървене е желателно да се консултираш със специалист да не е възпалителен процес.

Анонимен
# Дата: 26 яну 2012 22:16
Отговор 


Имах полов контакт с приятеля си и презерватива се скъса но той казва че веднага е усетил и прекъснахме акта,притеснявам се че както гфо смятам след 2 дена трябва да съм в овулация,но ме е страх че може сега да съм защото са ми леко напрегнати гърдите.Накарах го да си измие ръцете и да провери да не е останало нещо във мен,защото аз не мога да проверя сама ... той твърди че 1-2 секунди да е бил половият орган в мен след като се е скъсал презерватива.Има ли шанс да сме направили гафа и да пия ли ескапел ?

admin
Администратор
# Дата: 27 яну 2012 09:45
Отговор 


Здравей Анонимен, след всичко което си описала вероятността е малка, но не я изключвам. Може би се притесняваш излишно, но ако имаш възможнст си купи хапчето, но все пак решението е твое. Освен това Вие най-добре знаете дали имаш основателни опасения.

Анонимен
# Дата: 27 яну 2012 13:52
Отговор 


Ми днес съм в овулация не е било снощи.Приятелят ми е против да пия хапчето защото бил сигурен че ще е напразно,защото е нямала никаква семенна течност ...

admin
Администратор
# Дата: 22 фев 2012 09:22
Отговор 


Здравей Анонимен, тогава всичко е ок и няма от какво да се притесняваш. Извинявай за късния отговор, но имахме технически проблеми.

Анонимен
# Дата: 1 апр 2012 21:09
Отговор 


Здравейте,малко съм притеснена .. днес трябваше да ми дойде ноо няма и следа от менструация имам болки все едно ще ми идва постоянно гледам да хапвам нещо, болки в кръста но,менструация няма .. преди това си правих няколко теста и бяха отрицателни , а и уж рисков акт няма .. но знам ли .. Дали може да е закъснение и да имам симптомите за цикъл или да купувам пак тестове за бременност .. ??

admin
Администратор
# Дата: 2 апр 2012 09:26
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай защото и това може да е причина да ти закъснее цикъла. Най-вероятно причинита е хормонална и след като не си имала рисков акт просто изчакай и всичко ще е ок.

Анонимен
# Дата: 2 апр 2012 13:36
Отговор 


Попринцип си следя овулацията със симптоми и по моя преценка беше с 2-3 дни по късно от очакваното .. сега имам някво чувство,че нещо тече амаа няма нищо и през 5 мин провевярам в тоалетната,една приятелка ме успокои като ми каза че тва усещане означавало че до няколко дена ще ми дойде и това закъснение може да се дължи на по късната овулация и смяната на времето ..

admin
Администратор
# Дата: 3 апр 2012 09:28
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай след като не си имала рисков акт значи със сигурност ще ти дойде, но ще ти закъснее цикъла.

emi
Участник
# Дата: 18 авг 2012 18:05
Отговор 


zdr na 07.08 mi doide na 12,08 mi svarshi 3 dena sled tova samo mi capa i sega e malko povece svetlo e na cvet rozovo ili kafenikavo nz tocno boli me stomaxa ojasno mn imam bolki v krasta piskam cesto s moq priqtel se pazixme i se cudq kakvo e tova pls nqkoi ako znae zashto se polucelo taka dA pishe :( mn se pr

discreedd
Участник
# Дата: 28 авг 2012 18:26
Отговор 


zdrasti pravixme seks s priqtelkataa mi na 10 avgust,a na 13 napravixme test pokaza edna 4erta moga li da mu vqrvam

admin
Администратор
# Дата: 10 сеп 2012 15:06
Отговор 


Здравейте всички, до 10.09. форумът не работеше както беше написано, ако имате въпроси ги задайте сега!

Анонимен
# Дата: 10 сеп 2012 15:29
Отговор 


zdraveite , na 8.09 priqtelqt mi svar6i v men i pih escapelle 7 4asa sled akta. predi tova da se slu4i ot nqkolko dni imah bolki v korema , krasta i gardite koito prodaljavat i do dnes , cikalat mi trqbva da doide sled sedmica . Dli 6te podeistva hap4eto i za6to imam PMS tolkova vreme predi cikyl ?

admin
Администратор
# Дата: 11 сеп 2012 14:11
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай Ескапел е високо дозиран хормонален препарат и затова имаш тези симтоми толкова дълго. Реакциите просто са индивидуални и невинаги могат да се предвидят. След като си взела навреме мерки всичко ще е ок.

Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

free forum software miniBB™ © 2001-2024