Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / КОНТРАЦЕПЦИЯ / Imam ugromen problem i se pritesnqvam pix Eskapele !!
Автор Съобщение
Peperuda25
Участник
# Дата: 7 юни 2012 19:16
Отговор 


Na 05.06.2012 pravih seks s priqtelqt mi prezarvativat se skusa i toi svurshi v men mnogo me e strah zashtoto sum samo na 16 godini i pravq sex za 2-ri put izpih hapcheto 10 chasa sled kuto stana gafa .. Dnes sme 07.06.2012 minaha 2 dni . Iskam da pipitam kolko vreme sled kuto sum izpila Eskapele shte prokurvq molq vi daite mi burz otgovor zashtoto sum mnogo pritesnena ?? Blagodarq predvaritelno ! :(((

Peperuda25
Участник
# Дата: 7 юни 2012 19:26
Отговор 


Molq vi daite suvet ???

admin
Администратор
# Дата: 11 юни 2012 10:35
Отговор 


Здравей Peperuda25, не се притеснявай по принцип след приема на Ескапел не е задължително да се получи т.нар. междинно кървене до няколко дни защото реакциитеса индивидуални. Ако не се появи следващият цикъл е когато го очакваш или с няколко дни закъснение, а ако прокървиш се приема за цикъл и следващият е около датата на това междинно кървене.

Анонимен
# Дата: 18 юни 2012 17:56
Отговор 


Здравейте,презерватива се скъса по време на акта , ние преди да се скъса го проверихме и беше здрав и максимум след 7 секунди исках пак да го проверим и беше скъсан и веднага спряхме акта.След 3 дни попринцип трябва да ми дойде,има ли някаква вероятност за бебе?Дори и да не ми е точен този път цикъла и да не ми дойде след 3 дни има ли някаква вероятност?Попринцип корема ми е леко подут и ме болят гърдите а така ми е винаги преди цикъл.Да се плаша ли и да прибягвам до ескапел отново или ме е хванала вече параноята.На 17 години съм не за друго,то и годините не са проблем за бебе просто искам образование и доходи за да го изгледам затова съм се вманиачила толкова много.Моля ви дайте съвет защото не мога да поговоря с никой друг,приятелят ми вече се дразни от моята параноя ...

Анонимен
# Дата: 18 юни 2012 18:19
Отговор 


Сега пък нещо ме наболяват яйчниците ,,

admin
Администратор
# Дата: 19 юни 2012 09:33
Отговор 


Здравей Анонимен, предполагам, че за толкова кратко време - 7 секунди не е имало попаднала семеннна течност в презервативи и се притеснвяваш наистина напразно. Всичко ще е ок, просто се успокой и си изчакай цикъла.

Анонимен
# Дата: 19 юни 2012 16:11
Отговор 


Не,приятелят ми беше далече от изхвърлянето на семенна течност.Попринцип знам,че при възбуда както жената,така и мъжът отделя някаква течност и в нея се съдържа малък брой сперматозоиди и затова се притеснявам.

admin
Администратор
# Дата: 20 юни 2012 09:26
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай времето е кратко независимо, че по принцип наистина по време на акта се отделя течност, в която има понякога малък брой сперматозоиди.

Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

web forum software miniBB™ © 2001-2024