Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / КОНТРАЦЕПЦИЯ / Въпрос отностно безсъние.
Автор Съобщение
Ivan1987
Участник
# Дата: 10 дек 2012 22:28
Отговор 


Здравейте. Искам да ви попитам отностно моят проблем а именно безсънието, всъщтност много ми се спи почети по всяко време, но като легна да спя не мога да заспя а само се въртя и накрая ставам. А тъй като съм и студент на 25 години (не знам дали има някакво значение) това доста ми пречи, тъй като почти през цялото време ми се спи доста и съм доста разсеян, трудно ми е да се концентрирам. Усещам че съм уморен прибирам се в къщи лягам и пак нищо (в смисъл не мога и не мога да заспя). От време на време имам и главоболия. Напоследък от два дни вече има и нещо ново, вечер усещам стягане около сърцето и ми се вие леко свят. Та като цяло заспивам но доста късно около 2 понякога 4 сутринта. Не че не ми се е случвало и да успея да заспя по-рано, но за съжаление рядко. Благодаря ви предварително.

admin
Администратор
# Дата: 11 дек 2012 11:19
Отговор 


Здравей Ivan1987, за проблема си е желателно да се консултираш със личния си лекар и ако е необходимо да ти предпише терапия. На първо време можеш да ограничиш приема на кафе или напитки съдържащи кофеин особено в следобедните часове.

Ivan1987
Участник
# Дата: 11 дек 2012 22:07
Отговор 


Благодаря за отговора, ще се опитам да следвам съвета ви и направо да спра консумацията на кафе, макар че досега го консумирах само сутрин. Ако все така няма ефект ще се наложи да последвам и втория ви съвет да посетя лекар, макар че хич не ми се ще да пия хапчета.

admin
Администратор
# Дата: 9 яну 2013 15:17
Отговор 


Здравей Ivan1987, успех и дано наистина се оправиш без прием на лакарства.

Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

chat forum software miniBB™ © 2001-2024