| Автор |
Съобщение |
аааbbb
|
# Дата: 23 дек 2009 20:45
Отговор
Имам проблем от 5 дни ми тече неще съвсем леко почти незабележимо кафеникаво-червено ;(. Излезнаха ми и пъпки , но нищо по-различно. Един ден имах гадене и спря.. от какво може да е? От времето или нещо друго? Моля ви дайте ми съвет.
|
admin
Администратор
|
# Дата: 5 яну 2010 10:03
Отговор
Здравей аааbbb, най-вероятно причината е хормонална, но ако имаш опасения за нещо друго си направи тест за бременност.
Извиняваме се за късния отговор, но причинате бе техническа.
|
aaabbb
|
# Дата: 5 яну 2010 23:32
Отговор
Правихме тест и се оказа , че не е бременна.Обаче преди няколко дни пак и стана така и то само за 1 ден този път получи свиване в корема и нищо повече...Дали е хормонален или просто е от климатичните промени.Искам да подчертая че цикъла попринцип и е нередовен
|
admin
Администратор
|
# Дата: 6 яну 2010 09:38
Отговор
Здравей aaabbb, най-вероятно причината е хормонална. Не се притеснявай.
|
Anna
Участник
|
# Дата: 27 мар 2010 16:20
Отговор
Zdraveite. Sled okolo godina i polovina prekasvane na protivoza4ata4nite, re6ih otnovo da gi polzvam. Zapo4nah kakto mi kaza lekarq, ot parviq den na idvaneto na cikala. Taka i napravih. Po princip cikala mi e okolo 7 dena i v na4aloto osobeno e dosta obilen, no sled zapo4vaneto na priema na tabletkite cikala mi se promeni, stana po-oskaden i mi prodalji samo 4 dena, sled tova imah samo kafenikavo te4enie v prodaljenie na 5 dena i vse o6te prodaljava. Drugoto e 4e otkakto sam priela parvata tabletka postoqnno mi se gadi. Neznam dali tova e normalno oba4e men me pritesnqva drugo. 2 sedmici predi idvaneto na cikala mi s moq priqtel re6ihme da ne izpolzvame ve4e prezervativ i pravihme seks s prekasvane, no ne iz4akvahme da minat 12 4asa predi sledva6tiqt akt. Sled nqkolko dena otidoh na profilakti4en pregled pri moq lekar, i tq mi kaza 4e tozi na4in na seks moje da dovede do bremenost. Az se upla6ih i re6ih da vzema eskapele, vapreki 4e ne be6e sigurno 4e sam bremena. Kakto i da e, cikala mi doide navreme, no prodalji samo 4 dena i napravih po preporaka na lekarq test na 8-miq den ot posledniqt polov akt (koito be6e den predi idvaneto na cikala mi). Be6e otricatelen, no ottogava ve4e 4 den imam zacapvane, podobno na leko kafenikavo te4enie. Zapazih 4as za pregled v ponedelnik, no dotogava mnogo mi e pritesneno. Vaprosat mi e dali cikala mi e neredoven zaradi protivoza4ata4nite, ili zaradi eskapele-to koeto pih ili ima ne6to po-seriozno, dali pak ne e priznak na cvetna bremenost? Blagodarq
|
admin
Администратор
|
# Дата: 29 мар 2010 08:55
Отговор
Здравей Anna, не се притеснявай всичко се дължи на противозачатъчните. Може би трябва да ги смениш. След като ще ходиш на лекар се посъветвай с него какви хапчета ще ти препоръча.
|
beby
Участник
|
# Дата: 6 апр 2010 09:38
Отговор
zdr admin zapo4nah da pia cilest ot 10.02/parvi den na zikala/doide mi na 5.03 ne sam pila druga opakovka s maja mi se pazim no tozi mesez owte ne mi idva pravi si 2 testa-otrizatelni gardite mi sa napregnati i imam bolkite dolu nisko kato predi zikal vazmojno li e da sam bremena pri uslovie 4e i dvata testa biaha otrizatelni vazmojno li e ot cilesta da mi se e obarkal zikala koga da go 4akam sega
|
admin
Администратор
|
# Дата: 6 апр 2010 09:57
Отговор
Здравей beby, не се притеснявай би трябвало до 7-8.04. да ти дойде цикъла. Все пак това са хормонални таблети и е възможно да имаш промяна.Ако не получиш нищо до 10 дни е желателно да се обърнеш към специалист.
|
Анонимен
|
# Дата: 15 апр 2010 18:56
Отговор
значи имам голям проблем :( по принцип съм с нередовен цикъл пия Дуфастон 3 дни по 3 пъти и след това винаги ми идва но този месец пих в края на месец и от 1ви април до 5-6ти април бях в цикъл и днеска пак ми дойде без да пия хапчета супер мн мн съм притеснена пишете ми :( иначе водя нормален полов живот на 20 години съм предполагам не е станал някой гаф... :( мн ще съм ви задължена ако ми отговорите
|
admin
Администратор
|
# Дата: 16 апр 2010 08:54
Отговор
Здравей Анонимен, не се притеснявай по принцип Дуфастон се понася добре, но понякога може да възникне кървене извън менструалния цикъл т.е. това е реакция от него. Ако искаш може да се обърнеш към специалист.
|
beby
Участник
|
# Дата: 30 юни 2010 07:14
Отговор
zdr admin minalia mesez mi doide na 2.05 i posle na 29.05 sega mai mi zakasniava imam malko bolki nizko dolu kakvo da pravia moje li da se dalji na vremeto pravih si test-otrizatelen mersi
|
admin
Администратор
|
# Дата: 30 юни 2010 09:44
Отговор
Здравей beby, не се притеснявай даже и от това може да ти закъснее цикъла. Освен това до 3-4 дена мисля, че нещата ще си дойдат на място.По принцип причините са индивидуални при всеки.
|
beby
Участник
|
# Дата: 30 юни 2010 14:17
Отговор
doide mi blagodaria ti admin
|
admin
Администратор
|
# Дата: 1 юли 2010 09:00
Отговор
Здравей beby, радвам се, че всичко при теб е ок.
|
Анонимен
|
# Дата: 6 юли 2010 17:39
Отговор
zdraveite imam nujda ot spe6en suvet 4e sam adski pritesnena :( zna4i po princip sam s super neredoven cikul za le4enie mi be6e izpisano duphaston pila sam go v produljenie na 2 3 godini no v poslednite 4 meseca sam go sprqla... i purvite dva mesec sled tova si mi dodie normalno no tozi mesec mi zaksunq i vmesto na 15ti mi dodie na 24 ti na 30ti mi svar6i 5 dena sled kato mi svar6i s gadgeto mi pravihme seks bez perzervativ za okolo 10 15 minutki i toi ne e svar6ilv men i na drugiq den sled vaprosniq akt pak mi doide... toest stava 2 puti za tozi mesec.. pak e normalno kakvto mi e bilo vinagi no prosto sam adski pritesnena.. maika mi e lekar i se konsultira s nein kolega i toi mi izpisa protivoza4atu4ni qsmin koito da po4na na 5tiq den sled sega6noto kruvote4enie kajete mi samo ima li veroqtnost da e stanal nqkuv gaf s gadgeto mi.. ili izob6to ima li pri4nia da se pritesnqvam i filmiram :( blagodarq vi predvaritelno
|
admin
Администратор
|
# Дата: 8 юли 2010 09:17
Отговор
Здравей Анонимен, постъпила си правилно , като си се консултирала с специалист.Няма място за притеснение, но ако имаш опасения си направи тест за бременност след спиране на кървенето.
|
Анонимен
|
# Дата: 8 юли 2010 16:28
Отговор
blagodarq mnogo :S vse pak mislite li 4e e hormonalno ne6to rastroistvo ili e nqkakuv znak za bremenost ?
|
Анонимен
|
# Дата: 10 юли 2010 11:51
Отговор
Zdraveite iskam da popitam za lekarstvoto orgametril .
Dadoha mi da gi pia po shema 3 dena 3 po 1 tabletka .
I Sled tova na 16 den 10 dena po 1 tabletka .
No sam obarkala i pih 3 dena po 1 tabletka .....
Trqbva li pak da hodq na lekar ??
|
Анонимен
|
# Дата: 12 юли 2010 11:57
Отговор
Здравей Анонимен, предписанията трябва да се спазват.Хубаво е все пак да прозвъниш на лекаря ,който ти е предписал точно тази схема на прием на лекарството.
|
Анонимен
|
# Дата: 12 ное 2010 22:27
Отговор
Здравейте,с приятеля ми правихме секс с презарватив,като не свърши в мен и презарватива не се беше скъсал,след като приятеля ми го махна се изми ,и си изплакна ръцете също.Искам да попитам може ли да е останала сперма по пръстите му и ако после ме е задоволявал с пръст има ли вероятност да се забременее.Много ще съм ви благодарна,ако ми отговорите по-скоро
|
admin
Администратор
|
# Дата: 15 ное 2010 09:18
Отговор
Здравей Анонимен, не се притеснявай след всичко което сте направили просто няма от къде да забременееш.
|
Анонимен
|
# Дата: 15 ное 2010 19:55
Отговор
Много ви благодаря
|
corby
|
# Дата: 24 ное 2010 16:00
Отговор
Здравейте! Много са странни нещата при мен. Два месеца по ред имах закъснение с около седмица до десет дни. Още на първия ходих на лекар. Каза, че ако ми закъснява повече от 20 дни и не съм бременна тогава би било проблем и въпросът приключи до там. По същото време си направих и тест - отрицателен.Този месец ми дойде няколко дни по рано, но продължи 1 ден и след това премина в слабо кафеникаво течение. Не знам какво да правя? Моля за съвет!
|
admin
Администратор
|
# Дата: 25 ное 2010 09:48
Отговор
Здравей corby, не се притеснявай най-вероятно причината е хормонална и трябва да се консултираш със специалист АГ, който да ти предпише съответната терапия за да се нормализират нещата.
|
corby
|
# Дата: 26 ное 2010 11:15
Отговор
Благодаря Ви! Още тези дни ще се посъветвам с АГ. Желая Ви хубав и усмихнат ден!
|
admin
Администратор
|
# Дата: 29 ное 2010 09:33
Отговор
Здравей corby, благодаря и скорошно оздравяване.
|
Анонимен
|
# Дата: 12 дек 2010 00:29
Отговор
Здравейте,искам да ви попитам дали е нормално 17 годишно момче да свършва за около 10,15 минути и ако не е нормално каква би могла да е причината?Моля ви отговорете ми ,благодаря предварително
|
admin
Администратор
|
# Дата: 13 дек 2010 09:13
Отговор
Здравей Анонимен, не се притеснявай, по принцип еякулацията е индивидуална при всеки. При някои даже е между 3 - 5 минути.
|
Анонимен
|
# Дата: 14 дек 2010 13:58
Отговор
Благодаря
|
mia23
|
# Дата: 7 юли 2011 14:35
Отговор
zdraveite,pix Orgametril 3 po 1 6 dni za predizvikvane na cikala do kolko dni trqbva da mi doide ,lekarat mi kaza ot 3 do 5 dni trqbva da mi doide dnes e 4rtiqt den i nqmqm nikakvi priznaci zaidvaneto na cikala,v nqkoi forimi prochetox che do 10 dni trqbva da doide,molavi za nqkav savet.zabravix da kaja che 2riqt den ot priema na xapcheta zabravix 2ki da gi ispiq...
|