Автор |
Съобщение |
swetlitop
|
# Дата: 16 юли 2021 13:06
Отговор
Здравейте след прием на ескапеле ми кърви вече един месец и от 2 дни имам нетърпими болки в корема
|
admin
Администратор
|
# Дата: 19 юли 2021 09:22
Отговор
Здравей swetlitop, Ескапел е висико дозиран хормонален препарат и реакциите след неговия прием са индивидуални и макар и рядко е възможно да се случи. Можеш да приемаш вит."С" и калциеви препарати, но ако да няколко дни не намалее е препоръчително да се консултираш със специалист.
|
Ззззззз
|
# Дата: 27 юли 2022 18:57
Отговор
След прием на ескапел ми дойде с болка в корема няколко дена след това но в по малки количества възможна ли е бременност и кога да очаквам цикъл
|
Плам
|
# Дата: 27 юли 2022 19:02
Отговор
Пих ескапел няколко дни след цикъл в ден на очаквана овулация се появи кървене което продължи седмица нормално ли е това да бъде реакция от хапчето възможна ли е бременност и кога да очаквам цикъл
|
admin
Администратор
|
# Дата: 28 юли 2022 09:16
Отговор
Здравей Ззззззз/Плам, не се притеснявай след приема на Ескапел си получила т.нар. "междинно кървене", което се приема за цикъл, независимо как протича. Обикновено следващият е около датата на това кървене, а не когато го очакваш, но е възможно и тогава да имаш кървене. За съжаление Еспел е висико дозиран хормонален препарат и реакциите след неговия прием са индивидуални. Ако хапчето е прието в рамките на 72 часа от акта всичко е наред!
|
Анонимен
|
# Дата: 28 сеп 2023 13:08
Отговор
Здравейте!
На втория ден след полов акт приех Ескапел. Не сме имали съмнение, че мога да съм забременяла. Две седмици преди очакване на цикъл ми дойде. Продължава вече 7-ми ден и не е толкова пбилно( карам го с ежедневна превръзка). Дали това е нормално и мога ли да го отчитам като менструация?
|
admin
Администратор
|
# Дата: 29 сеп 2023 10:29
Отговор
Здравей Анонимен, ескапел е висико дозиран хормонален препарат и реакциите след неговия прием са индивидуални. Не се притеснявай след приема си получила т.нар. "междинно кървене", което се приема за цикъл, независимо как протича. Обикновено следващият е около датата на това кървене, а не когато го очакваш, но е възможно и тогава да имаш кървене.
|