Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / КОНТРАЦЕПЦИЯ / Pochivka?
Автор Съобщение
bibi
Участник
# Дата: 13 сеп 2010 06:16
Отговор 


interesuva me, piq qsmin ot okolo 2 g , zabravih da si izpiq purvoto hap4e i re6ih da si napravq mesec po4ivka i do kolkoto znam za da zapo4na novata opakovka trqbva da mi doide i da izpiq purvoto hap4e na vtoriq den ot menstruaciqta, Da no na men ne mi idva ! moga li da zapo4na qsmin bez da mi e doshlo ?

admin
Администратор
# Дата: 13 сеп 2010 09:03
Отговор 


Здравей bibi, не се притеснявай Ясмин е ниско дозиран хормонален препарат и може да се приема без почивка. Желателно е да изчакаш да ти дойде, защото в противен случай си нарушаваш цикъла, но ако искаш започни нова опаковка.

bibi
Участник
# Дата: 13 сеп 2010 19:46
Отговор 


Admin blagodarq za informaciqta :) iskam samo da popitam oshte edno neshto - kogato mi gi izpisaha mi dadoha hap4eta koito da predizvikat menstruaciqta i sled tova na 2riq den da izpiq qsmin, no ne moga da se setq kak se kazvat, bi li mi kazal nqkakvi hap4eta koito da predizvikat menstruaciqta mi ?
i mislish li 4e pri po produljitelen priem kato pri men moje da se predoziram zashtoto nqkude pro4etoh 4e tezi hap4eta deistvat s natrupvane, da ne si oburkam hormonite oshte pove4e?
i drugo...zapo4nah gi nqkude na 15,16 g imah neredovna menstruaciq, strah me e 4e ako ne produlja sus hap4etata nqmaa da imam menstruaciq blizkite dva meseca :[

admin
Администратор
# Дата: 14 сеп 2010 08:55
Отговор 


Здравей bibi, незнам какви хапчета са ти били изписани, най-често се предписва Оргаметрил. По принцип макар и ниско дозирани да са таблетите е препоръчително да се прави пауза на 6 мес.
Бих те посъветвала да се консултираш и със специалист да не се лекуваш сама защото при всеки подходът е индивидуален.

Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

bulletin board software miniBB™ © 2001-2024