Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / СПИН / bbbbbb
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . >>
Автор Съобщение
Анонимен
# Дата: 5 дек 2011 10:58
Отговор 


админ :(( днес имам диария :( това признак ли е за нещо :( виках днес да отида за венозен тест :( това ще попречи ли да го направя :(

Анонимен
# Дата: 5 дек 2011 22:11
Отговор 


Otricatelnia rezultat ozna4ava 4e ne si zarazen s virusa.Vupreki tova oba4e ako si imal riskovo povedenie prez poslednite 6 meseca trqbva da si napravish povtorno sled 6-q mesec. Kakvo zna4i tova admin :)

admin
Администратор
# Дата: 6 дек 2011 10:32
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай, защото това също може да е причината за диарията ти. Всеки организъм образува по различно време антитела, ако си носител на вирусът ХИВ преди това и тяхното ниво се изследва обикновенно след 3-я месец. Но тъй като всяка имунна системе е различна при някои хора, особено с по-слаб имунитет чак след 6-я месец се доказва наличие на вируса т.е. нивото на антитела чак тогава е достатъчно за да могат да се открият и изследват. При съвременните тестове даже се приема, че 45 дни са достатъчно време за да се докаже наличие на ХИВ инфекция.
Успокой се и си направи и венозния тест.

Анонимен
# Дата: 6 дек 2011 14:38
Отговор 


бях но жената беше друга и ми каза 3 месеца не повече и и казах да ми направи венозен тест и тя каза няма защо бързия тест е много точен и показва дали човек е заразен или не направи ми пак бърз тест и каза отрицателен и е питах други тестове трябват ли и тя каза не няма смисал при теб са минали 3 месеца отрицателен е не си заразен и каза че венозния тест се прави когато бързият тест се окаже положителен и каза няма защо да се притесняваш ако е имало нещо този бърз тест показва и и казах значи няма да правя повече тестове няма зараза и тя каза да дишай спокойно :)

Анонимен
# Дата: 6 дек 2011 17:15
Отговор 


значи нямам нужда от повече тестове нали :) хив-негативен съм и да дишам спокойно.а за имунната система не знам дали ми е слаба :Д ако от притесненията от бая време ако влиаят за образуване на анти тела след 3-я месец или нещо друго ми кажете :Д иначе сигурно ли е вече че не съм заразен ?

admin
Администратор
# Дата: 7 дек 2011 10:58
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай, не си заразен. Просто приеми факта, че всичко е ок. Не ти се налага да правиш повече тестове.

Анонимен
# Дата: 7 дек 2011 14:07
Отговор 


добре щом е сигорно няма да правя повече :)

Анонимен
# Дата: 12 дек 2011 14:53
Отговор 


но ако мислите че може да покаже нещо на 6-я месец може да отида :)

admin
Администратор
# Дата: 13 дек 2011 10:39
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай по принцин не се налага, но ако това ще те успокои отиде и на 6-я месец.

;pp
# Дата: 29 фев 2012 23:31
Отговор 


HI ! направих си тест за хив на 3-я месец след рисковото поведение и беше отрицателен.Имам ли нужда от още тестовете,защото пише някъде че трябва 6 месеца другаде пък повече,жената там каза че са достатъчни 3 месеца където питах за 6 месеца и така и тя каза верен е на 3-я месец.Благодаря предварително :)

admin
Администратор
# Дата: 1 мар 2012 11:00
Отговор 


Здравей ;pp, след като тестът е бил отрицателен след 3-я месец не се притеснявай. По принцип макар и рядко при някои наистина антитела срещу ХИВ се образуват чак след 6-я месец, но това е много рядко.

;pp
# Дата: 1 мар 2012 16:43
Отговор 


с една дума че няма зараза :) защото не ми се ходи пак :(

admin
Администратор
# Дата: 2 мар 2012 09:49
Отговор 


Здравей ;pp, не няма, всичко е наред.

Анонимен
# Дата: 5 мар 2012 00:09
Отговор 


здравей админ аз съм този анонимен където писах дали може на 6-я месец да покаже нещо по на горе ще го видите.проблема е че страдам сигурно от хипохондрия ( страх от болести ) и съм ви занимавал постоянно да ми казвате на 100-те едни и същи въпроса за 3-те месеца за 6-тия,та това го преодолях другият ми страх който е че може да имам рак :( но за това няма сигурно иследване чрез който да си го докажа,ако има не знам къде е и колко струва,но това за 6-я месец за хив ще отида да ми е мир на главата :) дано се справя и с другото.те вече са минали 6 месеца ще видя кога мога да отида :P

admin
Администратор
# Дата: 5 мар 2012 10:53
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай излишно, щом ще се почувсваш спокоен направи изследване и на 6-я месец.

Анонимен
# Дата: 30 мар 2012 20:52
Отговор 


направих го админ и на 6-я месец :) отрицателен ! :) вече е 10000 % сиг. нали :)

admin
Администратор
# Дата: 2 апр 2012 09:47
Отговор 


Здравей Анонимен, да всичко вече е ок и спри да се притесняваш.

Анонимен
# Дата: 15 апр 2012 21:27
Отговор 


Христос Воскресе ! и здравейте, Искам да попитам чрез слюнка може ли да се предаде хив ако попадне в окото от заразен човек в малко количество смисъл докато говори и нещо от него хвръкне и попадне в окото дали храна или слюнка,защото така стана вчера ме пръсна нещо в окото едно такова докато се смяха и се стреснах ... какво ще кажете вие по въпроса да има ли притеснение ?

Анонимен
# Дата: 24 апр 2012 18:32
Отговор 


та въпросът ми ако слюнка попадне от заразен в окото на здрав можеш ли да се заразиш със ХИВ или така не може

admin
Администратор
# Дата: 10 май 2012 13:04
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай вирусът на СПИН вирее само в следните човешки течности: сперма, вагинален секрет, кръв и кърма. По отношение на слюнкана има вероятност само, ако погълнеш 3 литра слюнка от заразен човек, така че всичко е ок.

Анонимен
# Дата: 14 май 2012 14:00
Отговор 


значи всичко е наред и не може така да се осъществи зараза, и съм си здрав със сигурност ? :)

admin
Администратор
# Дата: 15 май 2012 11:39
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай всичко е ок и не си болен.

Анонимен
# Дата: 29 юни 2012 00:22
Отговор 


искам да попитам имали нещо общо със ХИВ ако имаш жажда за вода и можеш да пиеш на ден по 2-3 литра и повече,ако си заразен това симптом ли е ?

admin
Администратор
# Дата: 2 юли 2012 14:27
Отговор 


Здравей Анонимен, това не е сиптом на ХИВ, а на топлото време или просто ти се пие повече вода, което е полезно за организма.

gen
# Дата: 2 юли 2012 19:22
Отговор 


Здравей направих си бърз тест на 31-32ден след рисков контак ,до колко е надежден ,Чета за 45 дни ,3 мес. ,6 .мес.

admin
Администратор
# Дата: 3 юли 2012 10:37
Отговор 


Здравей gen, не се притеснявай съвременните тестове са чувствителни и се приема, че 30 дни след контакта отчитат правилно и точно. Ако искаш можеш да го повториш за собствено успокоение след 3 месеца, но не е задължително.

Анонимен
# Дата: 15 авг 2012 23:53
Отговор 


ADMIN :) Moje li da se zarazish sus HIV ot slunka ako e dokosne6 s ruka ot zarazen 4ovek peimerno nqkoi se opita sus usta da otvori nqkakva butilka i posle ti dokosnesh kapa4kata. :)

admin
Администратор
# Дата: 11 сеп 2012 15:13
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай не можещ да се заразиш така. ХИВ вирусът може да вирее само в следните среди- вагинален секрет, сперма, кръв и кърма, а без тях на открито е активен секунди.

Анонимен
# Дата: 2 окт 2012 22:03
Отговор 


zdr napraviha mi venozen test za hiv sled 4 sedmica.Testa be6e otricatelen.IMA li 6ans da ne e ot4el testa pravilno

admin
Администратор
# Дата: 3 окт 2012 09:21
Отговор 


Здравей Анонимен, по принцип съвременните тестове са чувствителни, но след 3 месеца е най-сигурно. Мисля, че всичко е ок, но ако имаш възможност го повтори, защото периода за образувае на антитела в организма на човек, който евентуално е носител на вируса ХИВ е 12 седмици, но всичко зависи от имунната система но човека.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . >>
Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

light forum script miniBB™ © 2001-2017