Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / СПИН / bbbbbb
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Автор Съобщение
wc
# Дата: 13 юли 2011 11:10
Отговор 


той ще се бори до едно време ама ще се предаде :D

Syrikat
# Дата: 14 юли 2011 12:28
Отговор 


a povi6avaneto na limfnite vyzli 7 sedmici sled vryzkata ,simptom li e?

wc
# Дата: 14 юли 2011 19:45
Отговор 


ami ne mislq 4e e simptom tolkova kusno a ako se smunqvash moje da ide6 na test 7-8 sedmici si e dostata4no no i za vseki slu4ai otidi i sled 3-q mesec zada bude 100 % sigoren makar 4e ne mislq 4e 6te se promeni i na 3-q mesec ako na 2-q e bil otricatelen no kato ide6 tam popitai :)

:((
# Дата: 14 юли 2011 22:09
Отговор 


Dobur ve4er pritesnqvam se mnogo a trqbva da si napravq test za HIV a sa minali to4no 2 meseca a pi6e 4e trqbva 3 ne mi se 4aka ve4e tolkova do 3-q mesec iskam da ida na more ili nqkade drugade a tva ne6to ne me ostavq na mira 2 meseca dostatu4ni li sa :((( pro4etoh 4e ima nqkav test v KABKIS p 24 duo antigen pri koito se sukratqva tozi period ako 2 meseca sa dostata4ni za test anti-tela i p24 mi kajete da go napravq nai-skoro vreme

:((
# Дата: 14 юли 2011 22:30
Отговор 


i vidqh tuka za isledvaneto za HIV po BTV v neta vijte kakvo pi6e6e ot dolo : Инкубационния период от момента на инфектирането до появата на първите антитела, които се търсят в бързия тест, е шест седмици. Намираме ХИВ статуса месец и половина назад от момента на изследването. Tova vqrno li e 2 meseca dostata4ni li sa :( i ako pokaje otricatelen da sme spokoini :(

Syrikat
# Дата: 15 юли 2011 00:38
Отговор 


Napravi si go sega za da si spokoen ,pyk sled tova idi sled 3 mesec za da si spokoen.

Syrikat
# Дата: 15 юли 2011 00:42
Отговор 


Mersi WC . 6toto mene ne mi e yveli4en a i trqlo da se yveli4eni po cqloto tqlo (taka pro4etoh) a mene samo me boli ???nali tva ne e simptom

admin
Администратор
# Дата: 15 юли 2011 09:46
Отговор 


Здравей wc, благодаря отнова за помощта, която оказваш и на тези, които пишат.

admin
Администратор
# Дата: 15 юли 2011 09:51
Отговор 


Здравей :((, не се притеснявай обикновенно 2 месеца е достатъчно
време за да се образуват антитела, които да могат да се изследват. Но наистина след 3-я месец е по-добре. Все пак всичко зависи от имунната ти система. Не се притеснявай да се изследваш в КАБКИС резултатите от там са достоверни.

admin
Администратор
# Дата: 15 юли 2011 09:53
Отговор 


Здравей Syrikat, не се притеснявай един симптом не е достатъчен, така, че всичко е ок.

wc
# Дата: 15 юли 2011 15:23
Отговор 


:(( | 2 meseca sa dostata4ni za dostoveren rezultat napravi si go a ako vuv KABKIS ti kajat da ide6 sled 3-q mesec idi ama ako ti kajat 4e e dostata4no 2 meseca i nqma nujda sled 3-q mesec togava e dostata4no tova vreme i ne si zarazen popitai kato ide6 v KABKIS :)

wc
# Дата: 15 юли 2011 15:35
Отговор 


admin moje li da se napravi test za hiv ako si imal kontakt na 30 mai i da si go napravish na 20 Avgust togava sigoren li e ? za6toto e po4ti 3 meseca togava okon4atelen li e ? :)

admin
Администратор
# Дата: 18 юли 2011 11:14
Отговор 


Здравей wc, не се притеснявай, до 20 август са почти 3 месеца и ако си носител на вируса ще покаже.

wc
# Дата: 18 юли 2011 14:17
Отговор 


a ako e na 15 avgust ?

admin
Администратор
# Дата: 20 юли 2011 10:15
Отговор 


Здравей wc, дали е 15 или 20 август не е толкова от значение. Но ако е по-късно предполагам, че е по-добре.

Syrikat
# Дата: 24 юли 2011 15:31
Отговор 


Admin zdravei ,napravih si test v klinika s vzimane na kryv sled 1 mesec i malko i mi pokaza otricatelen ,sega oba4e na 2riq mesec mi se poqviha gybi4ki v ystnata kyhina ,vyzmojno li e tva da e simptom ??? i koga se poqvqvat terzi gybi4ki ???

Syrikat
# Дата: 24 юли 2011 17:26
Отговор 


i koi sa vidovete gybi4ki pri bolnite ot spin ?

admin
Администратор
# Дата: 25 юли 2011 09:37
Отговор 


Здравей Syrikat, не се притеснявай излишно, нямаш СПИН, а причината за гъбичките е друга - липса на витамини, след прием на някои лекарства също се появяват, замърсяване на устната кухина и др., но е желателно да се консултираш с личния, защото не минават от самосебе си.

Syrikat
# Дата: 25 юли 2011 11:25
Отговор 


Mersi admin ,naistina me yspokoi

Syrikat
# Дата: 25 юли 2011 11:35
Отговор 


Ina4e hodih pri lekarq i mi dade lekarstva :)

admin
Администратор
# Дата: 26 юли 2011 09:24
Отговор 


Здравей Syrikat, радвам се, че всичко при теб е ок.

fifi
Участник
# Дата: 26 юли 2011 16:02
Отговор 


zdraveite. iskam da popitam vuzmojno li e v naprednalia stadii na hiv kogato se otslabva da otslabne6 samo bez drugi simptomi. v smisal 6te ima li zaedno sas slabeeneto umora,temperatura i tn ili samo si slabee6 a se 4uvstva6 ina4e dobre fizi4eski? moi poznat mnogo otslabna, puk ina4e si e savsem dobre. kazva dieta ama az ne mu vqrvam. moje li da ima hiv, da otslabva ot tova puk da mu e dobre ina4e?

admin
Администратор
# Дата: 27 юли 2011 09:42
Отговор 


Здравей fifi, не се притеснявай не е СПИН, защото при ХИВ инфекцията винаги се налице повече от един симптом и няма да се чувства добре.

ttt
# Дата: 29 юли 2011 10:56
Отговор 


zdraveite!!!iskam da popitam predi okolo 1-5 mesec polu4ih obriv pod bradi4kata, koito o6te ne e minal a sa6to taka imam nqkakva poditina v zonata na slabinite, 6te hodq na lekar drugata sedmica, no iskah da popitam tova dostata4no simptomi li sa za infekcia na HIV???Pro4etoh koi sa parvite simptomi i 4e pri vseki sa individualno,az nqmam povi6ena teperatura nito vtrisane i izpotqvane!!!Polovia kontakt be6e pridi okolo 1-5 mesec!!!

ttt
# Дата: 29 юли 2011 10:58
Отговор 


samo da dopalnq podutinata se poqvi predi sedmica ne me boli!!!Ne sam sigurna da li e linfen vazel!!

wc
# Дата: 1 авг 2011 22:30
Отговор 


ако се съмняваш за ХИВ се иследвай както гледам са минали 1-5 месеца,аз го разбирам като средно 3 месеца така че е достатъчно да покаже достоверен резултат като след 3-я месец е 100 % сигорен

Анонимен
# Дата: 4 сеп 2011 00:46
Отговор 


zdraveite pravih oralna lubov na edno mom4e ne e svur6val v mene nqmam rani4ki v ustata a samo edin razvalen zub koito e za vadene moga li da se zarazq sus hiv a na racete imam rani4ki ama ne sa presni ne te4e kruv ot tqh ot nervi obi4am da si griza koji4kite no dokato mu barah 4lena i glavi4kata nqmah kurvq6ti rani4ki,dali moje kadeto si griza koji4kite na prustite da se zarazq taka ne sam poglu6tal semennata te4nost i nqkolko puti kogato se subira6e slunka vutre v mene i ot negoviq preakulat az plueh ne sam galtal mn ta se pritesnqvam za razvalenia zub i koji4kite na prustite kadeto si grizq ina4e nqmam afti i rani4ki v ustata ne sam i baral spermata mu

admin
Администратор
# Дата: 9 сеп 2011 10:13
Отговор 


Здравей ttt, не се притеснявай тези оплаквания не са достатъчни за да потвърдят наличието на ХИВ. Консултирай се с личния лекар за да откриете причината. Както ти е писал и wc, най-сигурният начин е изследването и то след 3 месец.

admin
Администратор
# Дата: 9 сеп 2011 13:09
Отговор 


Здравей Анонимен, не се притеснявай след като нямаш кървящи ранички в устата или по ръцете няма опастност да се заразиш.

Анонимен
# Дата: 9 сеп 2011 15:57
Отговор 


uspokoih se malko 4e ne moje s tezi rani4ki da se zarazq a iskam da si naprawq test za hiv kum kraq na noemvri za6toto togava sa 3 meseca no oktomvri mesec 6te mi pravqt imunizacia tova bili popre4ilo ne6to na anti-telata koito testa tursi ? ili sled 3-q mesec e 100 % sigorno dori i s imunizacia

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

PHP forum software miniBB™ © 2001-2022