Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / НАРКОТИЦИ / Синтетика
Автор Съобщение
Анонимен
# Дата: 22 дек 2007 21:25
Отговор 


Пробвали ли сте синтетични наркотици?Какво ви е мнението за тях?И ако не сте пробвали,бихте ли опитали?!Аз лично употребявам амфетамини и екстази.Пробвала съм и кокаин.

admin
Администратор
# Дата: 2 яну 2008 10:01
Отговор 


Здравей,трябва да знаеш,че синтетичните наркотици са много по-опасни и по-вредни от останалите видове!Помисли за това!

sladi4koto909
Участник
# Дата: 5 мар 2008 16:09
Отговор 


Zdravei,ne ne sam probvala nikakvi narkotici,nqmam i jelanie,narkoticite ne sa za pocenqvane,a osobenno puk kokata,vnimavai :( nqma da te dovedat do dobur krai,a zamislqla li si se kak 6te se po4ystvat va6te ?!

admin
Администратор
# Дата: 25 апр 2008 08:36
Отговор 


Zdrawei, sladi4ko909 blagodarq za pomo6ta koqto ni okazwa6 i za podkrepata!!!

Анонимен
# Дата: 11 май 2012 20:30
Отговор 


Здравейте! От известно време използвам Мефедрон, а в случаите когато не мога да се снабдя с него използвам катинон. Моят въпрос е следния: кой от двата е по-безвреден?

admin
Администратор
# Дата: 15 май 2012 11:55
Отговор 


Мефедрон е синтетично съединение, производно на катинон и са в една група, което означава ,че може да се постави "почти" знак за "равенство"по отношение на вредите ,които нанася на организма. Катинонът представлява естествен амфетамин . Мефедронът е стимулант с еуфорични ефекти.
Ефектите му често са сравнявани с тези на амфетамините, метамфетамин, кокаин, (екстази) и на други стимуланти. Поради кратката продължителност на действието и интензивната вълна има много данни за натрапчиво желание за приемане на нови дози, в резултат на което употребяващите взимат много повече мефедрон, отколкото са възнамерявали.
При неприятните ефекти се отчита вероятността да се проявят по-интензивно и често с увеличаването на дозите. Те се състоят в силно желание за прием на нови дози, непреодолима нужда от повтаряне на първоначалната еуфорична вълна, неприятни промени в телесната температура (потене/студени тръпки), сърцебиене, много учестен сърдечен ритъм, нарушения в краткотрайната памет, безсъние, стягане на челюстните мускули, скърцане със зъби, леки спазми на мускулите, бързи неволни движения на очите, замаяност, световъртеж, сериозна периферна вазоконстрикция (свиване на кръвоносните съдове), болка, подуване и кървене от носа и гърлото, синузит (при смъркане).

Анонимен
# Дата: 29 май 2012 07:54
Отговор 


Здравейте, наскоро прочетох за "Flunitrazepam" можете ли да ми предоставите някаква информация за препарата, като например: действие, странични ефекти, начини на безопасна употреба и др. Благодаря Ви предварително!

Анонимен
# Дата: 13 юни 2012 07:27
Отговор 


Здравейте! Преди десет дни Ви зададох въпросче във връзка с "Flunitrazepam"-а, отговор така и не получих. Това ме навежда на въпроса "Защо?". Отговорите според мен могат да са два: или не можете да итговорите, или просто никой не е забелязал въпроса ми. И в двата случая това не говори добре за вашата институция.

admin
Администратор
# Дата: 13 юни 2012 11:55
Отговор 


Здравей Анонимен ,флунитразепамът е лекарствен препарат, който спада към групата на бензодиазепините.
Показания: използва се за лечение на тежко безсъние.
Нежелани реакции при употреба: сънливост през деня, умора, объркване, главоболие, замайване, мускулна слабост, промени в зрението, загуба на паметта, тревожност, налудности, възбуда, объркване, пристъпи на ярост и агресивност, безпокойство, възбуда, халюцинации, гадене, хипотония (ниско кръвно налягане), разстройство, кожни обриви, намалено либидо, алергични реакции.
Ето защо този препарат изисква лекарско наблюдение и не може самоволно да се приема .Отпуска се с рецепта!

Анонимен
# Дата: 7 авг 2012 06:37
Отговор 


Здравейте,скоро чух за новата мода в синтетиката наречена "Диаманти". Можете ли да ми дадете малко повече инфо за нея - състав, начин на употреба, действие върху организма и т.н.

admin
Администратор
# Дата: 12 сеп 2012 16:04
Отговор 


Здравейте, щом ме питате за синтетика предполагам ,че наименованието"Диаманти" е едно от многото такива неща който са сега на пазара. Вероятно е нещо забравено старо , но с друго име. Обикновено модата при синтетичните наркотици е да се преповтарят след определен период от време.

Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

online community software miniBB™ © 2001-2024