Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / НАРКОТИЦИ / Kak da razreshim problema s decata i narkotika?
Автор Съобщение
histerichna
Участник
# Дата: 18 ное 2008 10:39
Отговор 


Osobeno kogato decata sa porasnali i razberem kasno, che sa zapochnali s treva v uchilishte i sega sa preminali na amfetamini.Tryabva li da sa stanali veche zavisimi, trudno li e za lechenie bez lekar - t.e. otkazvane samichki? Kak da podhodim kam porasnaloto dete i da go nakarame li da si priznae i razkaje ili e dostatachen fakta,che sme nauchili istinata? Imam mnogo vaprosi. Znam che e trudno dokato te samite ne reshat, che imat problem i da iskat da si go reshat, da imat jelanieto.No podhoda na okolnite i roditelite e sashto ot ogromno znachenie,podkrepata ni. Naprimer testa za narkotik,kolkoto i da e unijavasht faktor da se iziska li s tvarda raka i rebrom?Kajete kak da pomognem,kogato sme bezsilni?

admin
Администратор
# Дата: 20 ное 2008 09:35
Отговор 


Здравей histerichna, проблемът с наркотиците е доста наболял и наистина трудно разрешим. Изисква сериозни усилия и внимание. Смятаме, че трябва да се наблегне на откритият диалог с децата, а до рестриктивни мерки трябва да се прибягва само в краен случай.

histerichna
Участник
# Дата: 20 ное 2008 10:54
Отговор 


Az pitah konkretno sled dialoga kakvo principno sledva.Izbroete molya Vi vsichki usilya, etap sled etap merkite.Prochetoh ujasyavashti neshta za amfetaminite i kak lesno stava zavisimostta.Pomognete s konkretni saveti.

admin
Администратор
# Дата: 21 ное 2008 09:25
Отговор 


Здравей histerichna, подходът към всеки случай е строго индивидуален и изисква специална грижа. Ако имаш конкретен казус, можеш да ни потърсиш на место в сградата на ОЗЦ. Заедно ще го обсъдим и намерим най-доброто решение.Очакваме те!!!

Анонимна
# Дата: 27 ное 2008 12:35
Отговор 


Zdraveite, Imam dva vaprosa: 1.Na ul.Preslav 6 ima samo edna novostroiashta se sgrada.Kade tochno e ofisa Vi ?
2.Za konsultacia s psiholog plashta li se i kakva e tarifata?

admin
Администратор
# Дата: 28 ное 2008 19:42
Отговор 


Здравей анонимна, ние се намираме зад тази новострояща се сграда.
На 02 и 09 ноември от 14.30 часа при нас ще дава консултации Наташа Станева - клиничен психолог, които са безплатни. За повече информация и записване можеш да се обадиш на тел:054/863 260.

Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

discussion forum software miniBB™ © 2001-2024