Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / АГРЕСИЯ И НАСИЛИЕ / neshto ne sym v chas
Автор Съобщение
Анонимен
# Дата: 5 ное 2007 00:13
Отговор 


Abe naposledyk sym mnogo razdraznitelen ... iskam da prebiq nqkoi. Ebahti ne moga da se poznaia. Na kakwo se dyli towa?!?!?

admin
Администратор
# Дата: 5 ное 2007 12:41
Отговор 


Причините за твоето раздразнение могат да бъдат няколко. Например прекомерна употреба на алкохол, цигари или други вещества. Освен това при тийн-възраст се наблюдават такива състояния от хиперактивност до меланхолия. Препоръчваме ти при наближаващ връх на прилив на енергия първо преусмисли нещата, второ-брой до десет, ако и това не помогне излез и спортувай.

Данчо
# Дата: 16 яну 2008 15:17
Отговор 


Здравейте. Тия дни нешто не съм наред. Първо пулса ми е адски ускорен всякаш сърцето ми ще извръкне, нямам грам апетит, изпадам често в депресии, не спя добре, треперя като някои наркоман който не си е взел дозата. Направо имам чувството че ще се побъркам. Каква може да е причината за това и да поясня не вземам др. наркотици освен цигари и скоро не съм пил алкохол.
Предварително ви благодаря.

ozc_shumen
# Дата: 17 яну 2008 15:51
Отговор 


Здравей Данчо.Причините за това ти състояние могат да бъдат различни.Може да се дължи на прекомерната употреба на цигари или кафета.Препоръчваме ти да ги ограничиш до минимум.Друг начин да се разтовариш от напрежението са разходките из природата или някакъв вид спорт.

Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

easy forum software miniBB™ © 2001-2024