Общински здравен център - Шумен

 
 - Начало - Отговор - Статистика - Регистриране - Търсене -
www.ozc-shumen.org / АГРЕСИЯ И НАСИЛИЕ / Баща ми ни насили
Автор Съобщение
Pomosht88838
Участник
# Дата: 20 дек 2017 15:51
Отговор 


Здравейте темата е деликатна и искаме да останем анонимни.
Значи един ден се прибирам от училище и втория ми баща ме извика при него а сестра ми стоеше на леглото разстроена. Първо заключи вратата и ме заграбчи и ме метна на леглото при сестра ми. Той беше пийнал и мирише много на алкохол, по това време майка ми беше на работа. След което той започна да ни опипва и след което ни насили. По-малката ми сестра е на 9 а аз съм на 15. Заплашини ако кажем на мама и заплаши,че ще я убие. Вече ни е страх да се прибираме когато мама я няма и стоим с по-малката ми сестра в училище.
Моля ви кажете ми какво да направя много ме е страх да не се повтори!!

admin
Администратор
# Дата: 21 дек 2017 09:48
Отговор 


Здравей Pomosht88838, съжалявам за това, което Ви се е случило със сестра ти и тъжното е, че не сте единствените които преживяват нещо подобно. Знам, че Ви е срах, но трябва да съберете сили и да споделите с майка си, независимо от заплахите, които са били отправени към Вас и че темата е деликатна. Все пак тя е майка и би трябвало да Ви разбере. Понякога се случва майката трудно да приеме нещо такова и дълго време да отрича, че не е възможно, но ако Ви обича и вярва във Вас, а предполагам, че е така, ще Ви помогне и заедно ще решите проблема. Това е единият вариант. Другият е има институции в случая визирам т.нар. Комплекс за социални услуги за деца и семейства, където имат правомощия да Ви изведат от дома и да Ви помогнат да преодолеете кризата. Единственото което мога да добавя е да сте наистина силни и да не Ви е страх да говорите с мама, защото въпросният втори баща разчита на страха Ви и че няма да направите нищо, а Вие можете да го направите, повярвайте в себе си!
P.S. Има и Национална линия за жени, юноши и деца жертви на насилие можете да се обърнете и към тях - 0800 18 676, избира се без код от цялата страна.

Pomosht88838
Участник
# Дата: 4 яну 2018 16:35
Отговор 


Много често започна да си повторя тази случка, без помощна се чувствам мама не ми вярва, той ни заплашва. Може ли тел за връзка за да ви обясня подробно и да предприеме нещор

admin
Администратор
# Дата: 10 яну 2018 09:28
Отговор 


Здравей Pomosht88838, както споменах и преди, нормално е мама да не ти вярва в началото! Бъди настоятелни или се обади на посочения по-горе телефон, там работят специалисти, които имат опит в тази област и най-точно ще ти посочат правилния път за решаване на проблема. Другият вариант е да се обърнете със сестра си към полицията, но е добре с Вас да има възрастен, на когото можете да се доверите и да Ви придружи!

Вашият отговор
Получерни букви  Курсивни букви  Подчертани букви  Илюстрация  Адрес в Интернет  Забрани *Какво е това?

» Име  » Парола 
Можете да не въвеждате парола, а само име, ако то не се използва от някой регистриран участник.
 

community script miniBB™ © 2001-2024